Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txantrea United (1431857) - Alazais (1457995) » 586518903: T51/J7/VII

Liga 586518903 Información oficial sobre el partido 586518903 en Hattrick

12.11.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VII.817 (38853)

Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido 1 - 1 Albhedoviedo Alineación oficial del equipo 'Albhedoviedo' en el partido
Manouk Sundukyan (2') 1 - 0
1 - 1 Pedro González-Mohíno (75')
Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido 1 - 1 Albhedoviedo Alineación oficial del equipo 'Albhedoviedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido 2 - 1 Albhedoviedo Alineación oficial del equipo 'Albhedoviedo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcklar F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pablo Romero Florindo va anar directament als peus de Manouk Sundukyan que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manouk Sundukyan de Marcklar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Marcklar va fer una substitució al minut 90. Ron van Wijk va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aureliusz Staszczyk.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gianluca Carlo Fratangeli, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Albhedoviedo

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Albhedoviedo. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pedro González-Mohíno xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Leif Sagstuen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Marzal Orozco va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Albhedoviedo va estar a punt d'empatar al 61 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Radu Petruşca que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Leif Sagstuen va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Marzal Orozco de Albhedoviedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Mikhail Spiridovich de Albhedoviedo va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Zsombor Mihályfi va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Zsombor Mihályfi estava fent un bon partit.