Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - Utebo F C (1337735) » 586442114: T51/J4/VI

Liga 586442114 Información oficial sobre el partido 586442114 en Hattrick

22.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / VI.470 (14788)

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 1 Sudanell C.F. Alineación oficial del equipo 'Sudanell C.F.' en el partido
Florian Keesey (31') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos del Arroyo (68')
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 1 Sudanell C.F. Alineación oficial del equipo 'Sudanell C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 0 Sudanell C.F. Alineación oficial del equipo 'Sudanell C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 una excel·lent centrada de Valentijn Bertens va arribar a Florian Keesey, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Snow_Kids per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan George Philipsen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Florian Keesey va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Snow_Kids va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joaquín Matas en un 1 contra 1 amb el porter Luis Figueira, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Sudanell C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Als 68 minuts de partit, Juan Carlos del Arroyo de Sudanell va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Sudanell van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Juan Carlos Cegama va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sudanell va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Silvio Hubert, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sudanell, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Emilio Biorcio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Carlos Cegama va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sudanell que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Juan Carlos del Arroyo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Rey-Martínez de Sudanell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Roberto Rey-Martínez no era cap impediment.