Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Satō Setsubi (1417047) - Hattrick Generation FC (1455744) » 586422609: T51/J14/VI

Liga 586422609 Información oficial sobre el partido 586422609 en Hattrick

31.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 14 / VI.121 (14439)

Pobladura del Valle Alineación oficial del equipo 'Pobladura del Valle' en el partido 1 - 1 Hattrick New Generation Alineación oficial del equipo 'Hattrick New Generation' en el partido
Pablo Gómez (28') 1 - 0
1 - 1 Yiorgos Tsouchtras (83')
Pobladura del Valle Alineación oficial del equipo 'Pobladura del Valle' en el partido 1 - 1 Hattrick New Generation Alineación oficial del equipo 'Hattrick New Generation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pobladura del Valle Alineación oficial del equipo 'Pobladura del Valle' en el partido 2 - 0 Hattrick New Generation Alineación oficial del equipo 'Hattrick New Generation' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pobladura del Valle

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Pablo Gómez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pobladura.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Pobladura va gaudir d'un penal a favor al minut 7, però el jugador Marian Pintilei va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Sven Gripenhult.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marian Pintilei va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Marian Pintilei gairebé va marcar per a Pobladura des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lidório Gaspar va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Sven Gripenhult va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pobladura la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Lidório Gaspar de Pobladura va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Farin Weckhorft va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Pablo Gómez de Pobladura va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mauro Navarro Ategui va entrar en el seu lloc.

Hattrick New Generation

Goles Goles

  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Roberto Sidoli va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Yiorgos Tsouchtras, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Carlos Cortabarría hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kéba Ciss havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Generation va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sandalio Ordóñez Villa, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Sidoli de Generation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Luis Vilallonga ocupà el lloc d'en Edu Reis al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Generation quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juan Carlos Cortabarría no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Yiorgos Tsouchtras estava fent un bon partit.