Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TurboGladiadores (990260) - Rock & Goal (1437796) » 586419322: T51/J4/VI

Liga 586419322 Información oficial sobre el partido 586419322 en Hattrick

22.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / VI.63 (14381)

Los Amantes Latinos Alineación oficial del equipo 'Los Amantes Latinos' en el partido 1 - 1 Rock & Goal Alineación oficial del equipo 'Rock & Goal' en el partido
Francisco José Benito (33') 1 - 0
1 - 1 Saku Langinen (70')
Los Amantes Latinos Alineación oficial del equipo 'Los Amantes Latinos' en el partido 1 - 1 Rock & Goal Alineación oficial del equipo 'Rock & Goal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Amantes Latinos Alineación oficial del equipo 'Los Amantes Latinos' en el partido 1 - 1 Rock & Goal Alineación oficial del equipo 'Rock & Goal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Amantes Latinos

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francisco José Benito, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Pasquale Niglio del Amantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pau Haretche va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Iulică Deliman hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pau Haretche havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Amantes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sotiris Riganopoulos en un 1 contra 1 amb el porter Ruben Ribeaud, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jürgen Silver no era cap impediment.
  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Izaokas Buragas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Rock & Goal

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Rock van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 70, quan Saku Langinen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rock va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Saku Langinen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Mario Civiello de Rock va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Eduard Nuţiu de Rock va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.