Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS MEDIANIAS (779946) - Jowis club (1583685) » 586412815: T51/J1/V

Liga 586412815 Información oficial sobre el partido 586412815 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / V.203 (5716)

LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 1 - 1 Real Emerita Alineación oficial del equipo 'Real Emerita' en el partido
Oene Zanolin (42') 1 - 0
1 - 1 Dennaoui Khabbaza (87')
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 1 - 1 Real Emerita Alineación oficial del equipo 'Real Emerita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 1 - 1 Real Emerita Alineación oficial del equipo 'Real Emerita' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,3 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS MEDIANIAS

Goles Goles

  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): Oene Zanolin va donar a MEDIANIAS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Javier Canou arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Harro von Lettow-Vorbeck del MEDIANIAS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Edmundo Cabanelas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nicu Tencu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Ignacio Perea Gonzalez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de MEDIANIAS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Real Emerita

Goles Goles

  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 87 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Emerita. Dennaoui Khabbaza el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Dennaoui Khabbaza quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Dennaoui Khabbaza va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dennaoui Khabbaza quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Urpo Härmälä va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Emerita que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dennaoui Khabbaza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Urpo Härmälä de Emerita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Stéphane Loret semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Alberto Monterisi. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Arno Kasper tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.