Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Belgrave City FC (994037) - KXØK F.C (311010) » 586406587: T51/J11/V

Liga 586406587 Información oficial sobre el partido 586406587 en Hattrick

10.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 11 / V.91 (5604)

C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido 0 - 3 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
0 - 1 Valdis Čereps (7')
0 - 2 John Jacobsson (30')
0 - 3 Valdisnei Mineiro (55')
C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido 0 - 3 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido 0 - 2 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.d. Bianco

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bianco Matyáš Janka quasi marca al minut 23 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pepe Castellcir l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bianco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bransan Dabo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bianco a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bransan Dabo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Bianco va fer una substitució al minut 31. Immanuel van Plateringen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fabio Dragoni.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Berislav Apro de Bianco va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Siegmund Strohmeier va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Matyáš Janka, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Treskitos Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Treskitos Valdis Čereps va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): John Jacobsson de Treskitos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Valdisnei Mineiro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Nikodem Wachowiak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Treskitos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Pedro Mangado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Fabio Tuozzi va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Nikodem Wachowiak, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Treskitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marian-Valeriu Craiovan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, John Jacobsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mauro Verducci va estar atent i va desviar la pilota a córner.