Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MÁS MATAOS (489013) - Reus C.H. (1372433) » 586400402: T51/J6/IV

Liga 586400402 Información oficial sobre el partido 586400402 en Hattrick

05.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / IV.45 (3468)

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 1 ESTAKIROT Alineación oficial del equipo 'ESTAKIROT' en el partido
0 - 1 Gijs Vliegen (35')
Nicolàs Gutés (40') 1 - 1
Marko Huss (51') 2 - 1
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 1 ESTAKIROT Alineación oficial del equipo 'ESTAKIROT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 5 - 0 ESTAKIROT Alineación oficial del equipo 'ESTAKIROT' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Nicolàs Gutés de MATAOS empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Marko Huß va donar a MATAOS un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): MATAOS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rudolph Iwan Rosenow va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benedetto Tonetto.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alontso Arrikarte va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 214 Minuto 37 (Ocasión de penalti): MATAOS tenia un penal al seu favor al minut 37, però el porter va aturar el xut de Pachi Salamanca amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Benedetto Tonetto, t'estimo!!!''
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Ramón Cigordi del MATAOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Jorge Gabilondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Benedetto Tonetto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alontso Arrikarte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Vuk Miličević de MATAOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

ESTAKIROT

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ESTAKIROT va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gijs Vliegen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Kalle Piirainen va estar a punt de posar per davant a ESTAKIROT amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stéphane Monie va impedir un gol cantat.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Oriol Vilamajó es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 32, però el porter va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Atanas Atanasov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ESTAKIROT que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.