Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xisco Team (1599166) - Legazpi (798078) » 586400167: T51/J3/IV

Liga 586400167 Información oficial sobre el partido 586400167 en Hattrick

15.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / IV.41 (3464)

xisco team Alineación oficial del equipo 'xisco team' en el partido 1 - 3 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Selatse Intxaustiena (40') 1 - 0
1 - 1 Diego Patricio Sabella (43')
1 - 2 Emilian Samuel (50')
1 - 3 Emilian Samuel (80')
xisco team Alineación oficial del equipo 'xisco team' en el partido 1 - 3 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xisco team Alineación oficial del equipo 'xisco team' en el partido 2 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xisco team

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl Vergara Giles estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Selatse Intxaustiena va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de xisco a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Selatse Intxaustiena va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Juliano Epalza de xisco va intentar batre la porteria rival al minut 66 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Antonio Peñalver de xisco va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Guillermo Velázquez va prendre el seu rol al minut 42.

Legazpi

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Diego Patricio Sabella que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 105 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Emilian Samuel rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Diego Patricio Sabella, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, una falta xutada per Emilian Samuel va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Legazpi. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Legazpi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fabio Corrocher, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Legazpi van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Emilian Samuel no va ser gens encertat.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 69, un contraatac del Legazpi no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Diego Patricio Sabella perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Legazpi va fer una substitució al minut 39. Alberto Weyler va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ivan Trias.