Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Fútbol El Adelantado (1584133) - Pickolin United Team (440014) » 582247986: T50/R3

Copa 582247986 Información oficial sobre el partido 582247986 en Hattrick

22.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 3

U.D. Pollatrón Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollatrón' en el partido 1 - 4 Steca Boys Alineación oficial del equipo 'Steca Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Pollatrón Alineación oficial del equipo 'U.D. Pollatrón' en el partido 1 - 3 Steca Boys Alineación oficial del equipo 'Steca Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Pollatrón

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pollatrón van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Galo Neves en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pollatrón va estar a punt de marcar quan Roger Galobart va fer una passada impressionant a Fred Duyzer, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Nicolas Besnard va disposar d'una bona oportunitat al minut 52, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomasz Pomietło de Pollatrón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Galo Neves, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Steca Boys

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Steca. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Benito Ramírez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El Steca era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Josep Xena va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Steca va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Albert Bruguera, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Julio Cornet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 1 - 4 per a Steca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Benito Ramírez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Alberto Guexar.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio Cornet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.