Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karagounis (773538) - Fabrica de tontos (1592038) » 572911377: T50/J3/X

Liga 572911377 Información oficial sobre el partido 572911377 en Hattrick

25.06.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / X.937 (97020)

Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 1 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Romeu Minzo (55') 1 - 0
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 1 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 5 - 0 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Es un cenizo 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karagounis

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Romeu Minzo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Karagounis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Limay Eleizamendi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Karagounis.
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Alejandro Fernández-Savater quasi dona a Karagounis l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco Honesto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Karagounis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Melchor Guerradell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Gauca.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Karagounis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Fernández-Savater, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Aniano García, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Limay Eleizamendi.

Fabrica de tontos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Simón Valiente Caballer va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aniano García va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 12 de joc.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fabrica van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marcos Porras va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Guzmán Zarpas de Fabrica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Fabrica va fer una substitució al minut 59. Simón Parias va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Romà Riba.