Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Celtic Hospitalet (49086) » 572911368: T50/J1/X

Liga 572911368 Información oficial sobre el partido 572911368 en Hattrick

11.06.2016 14:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 1 - 2 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
0 - 1 Ángel Montalvo (19')
0 - 2 Vicente Asón (33')
Joaquim Castellsegué (44') 1 - 2
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 1 - 2 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 4 - 3 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Joaquim Castellsegué trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Hendrik Schindler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Irrus enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Joaquim Castellsegué va disposar d'una bona oportunitat al minut 39, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Gana de Irrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 55 (Tirita): Al minut 55, Gabriel Durán de Irrus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ángel Montalvo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vicente Asón de Hospi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vicente Asón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joel Llaquet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Genís Ros estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Helenio Monte, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hospi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Alejandro Ruiz de Castilla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ernest Llenes al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Ruiz de Castilla.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Rota es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Era el minut 37 quan després d'una dura entrada, el jugador Ernest Llenes de Hospi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Helenio Monte de Hospi va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nicolás Hernández va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Hospi, en Marc Rota, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ángel Montalvo va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.