Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montoro CF (1372931) - VictorTeam F.C. (1462246) » 572729371: T50/J1/VIII

Liga 572729371 Información oficial sobre el partido 572729371 en Hattrick

11.06.2016 15:15:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VIII.1783 (179326)

Manresirnos Off-road!! Alineación oficial del equipo 'Manresirnos Off-road!!' en el partido 4 - 0 VictorTeam F.C. Alineación oficial del equipo 'VictorTeam F.C.' en el partido
Patroclo Bosque (9') 1 - 0
Fabián Guiñazo (24') 2 - 0
Fabián Guiñazo (68') 3 - 0
Zenón Freire (85') 4 - 0
Manresirnos Off-road!! Alineación oficial del equipo 'Manresirnos Off-road!!' en el partido 4 - 0 VictorTeam F.C. Alineación oficial del equipo 'VictorTeam F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manresirnos Off-road!! Alineación oficial del equipo 'Manresirnos Off-road!!' en el partido 2 - 2 VictorTeam F.C. Alineación oficial del equipo 'VictorTeam F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manresirnos Off-road!!

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Patroclo Bosque, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Manresirnos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fabián Guiñazo des de dins de l'àrea.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ricardo Revilla arribés a peus de Fabián Guiñazo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Manresirnos el 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zenón Freire va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): En Juan Jiménez Eneas va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 3, però el porter visitant Jonathan Huguet el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Viktor Friedrichsberg no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Salvador Loinaz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Al minut 8 de partit, el jugador Juan Jiménez Eneas de Manresirnos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Jiménez Eneas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ferrán Maestre Zapata.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Ferrán Maestre Zapata de Manresirnos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

VictorTeam F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de VictorTeam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fortunato Redondo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 88, quan un error defensiu va deixar Carlos Ascanio completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Ballesta de VictorTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fortunato Redondo de VictorTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.