Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Juanitos F.C (1416301) - C.E. Sebadell (120140) » 572623652: T50/J3/VII

Liga 572623652 Información oficial sobre el partido 572623652 en Hattrick

25.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VII.919 (38955)

samuels team Alineación oficial del equipo 'samuels team' en el partido 3 - 3 C.E. Sebadell Alineación oficial del equipo 'C.E. Sebadell' en el partido
0 - 1 Julien Delatouche (5')
0 - 2 Òscar Forcadell (29')
Iuri Aliverti (44') 1 - 2
Iuri Aliverti (68') 2 - 2
Pierce Finnegan (78') 3 - 2
3 - 3 Òscar Forcadell (85')
samuels team Alineación oficial del equipo 'samuels team' en el partido 3 - 3 C.E. Sebadell Alineación oficial del equipo 'C.E. Sebadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
samuels team Alineación oficial del equipo 'samuels team' en el partido 3 - 1 C.E. Sebadell Alineación oficial del equipo 'C.E. Sebadell' en el partido
Tiene un resultado normal 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

samuels team

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El samuels no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Iuri Aliverti es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del samuels s'esgargamellaven dempeus per esperonar Iuri Aliverti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 68 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del samuels contenien la respiració mentre en Pierce Finnegan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 4 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Julio Santisteban va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pierce Finnegan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Mauri de samuels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Antonio Rufino probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vilppu Rinnet va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

C.E. Sebadell

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Sebadell sabia com jugar al contraatac, i al minut 5, Julien Delatouche va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Òscar Forcadell de Sebadell va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 85 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Òscar Forcadell de Sebadell marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 David Imholz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Liviu Vasile, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugen Bernard de Sebadell es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Echeberri de Sebadell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pello Perugorria va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.