Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bhoar City (1433540) - Peña Montañesa F.C. (777365) » 572614651: T50/J8/VII

Liga 572614651 Información oficial sobre el partido 572614651 en Hattrick

30.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VII.758 (38794)

FC Matutano Alineación oficial del equipo 'FC Matutano' en el partido 0 - 2 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
0 - 1 Víctor Gonzálvez (10')
0 - 2 Måns Gillhall (74')
FC Matutano Alineación oficial del equipo 'FC Matutano' en el partido 0 - 2 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Matutano Alineación oficial del equipo 'FC Matutano' en el partido 0 - 2 Peña Montañesa F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Montañesa F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Matutano

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Aztiri Kastañondo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 12, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 204 Minuto 78 (Ocasión de penalti): En David Mancebo va errar un llançament des del punt de penal al minut 78. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Porcar de Matutano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Guillermo Franco de Matutano va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xofre Munín va prendre el seu rol al minut 33.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Raúl Martín Losada va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Foncalada.

Peña Montañesa F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Víctor Gonzálvez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Montañesa per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 74. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Måns Gillhall. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montañesa va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Manuel Lepe, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Måns Gillhall va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Gonzálvez.