Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almendralejo F.C. (489880) - Ravaleta F.C (1592422) » 572582294: T50/J11/VII

Liga 572582294 Información oficial sobre el partido 572582294 en Hattrick

20.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / VII.180 (38216)

Almendralejo F.C. Alineación oficial del equipo 'Almendralejo F.C.' en el partido 2 - 0 Alamo C.F Alineación oficial del equipo 'Alamo C.F' en el partido
Kaarel Kivi (53') 1 - 0
Aarne Juustinen (83') 2 - 0
Almendralejo F.C. Alineación oficial del equipo 'Almendralejo F.C.' en el partido 2 - 0 Alamo C.F Alineación oficial del equipo 'Alamo C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almendralejo F.C. Alineación oficial del equipo 'Almendralejo F.C.' en el partido 2 - 0 Alamo C.F Alineación oficial del equipo 'Alamo C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almendralejo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Nimród Halmosi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Almendralejo, Kaarel Kivi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Prospero Visentini va anar directament als peus de Aarne Juustinen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Almendralejo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Rony Hasanudin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Gonzalo Valdemoro va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Gino Ippolito va xutar a fora.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leo Tikander de Almendralejo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kaarel Kivi que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kaarel Kivi va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Leo Tikander es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Emmanuel Eze gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miquel Joan Giró va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Almendralejo va fer una substitució al minut 36. Gino Ippolito va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Prospero Visentini.

Alamo C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Alamo van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Marco Nicolosi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Joaquín Alba Tercedor de Alamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.