Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Wolves Vikings (1460280) - ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM (1416434) » 572581136: T50/J1/VII

Liga 572581136 Información oficial sobre el partido 572581136 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.160 (38196)

Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido 3 - 0 ruiman Alineación oficial del equipo 'ruiman' en el partido
Brillantino Navargás (16') 1 - 0
Miguel Pardo (36') 2 - 0
Casimir Ciuraneta (60') 3 - 0
Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido 3 - 0 ruiman Alineación oficial del equipo 'ruiman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Terrassa Vikings Alineación oficial del equipo 'Terrassa Vikings' en el partido 2 - 0 ruiman Alineación oficial del equipo 'ruiman' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terrassa Vikings

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Petra va treure un córner llarg cap al segon pal que en Brillantino Navargás, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vikings a 2 - 0. Miguel Pardo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Vikings va aconseguir el 3 - 0 quan Casimir Ciuraneta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Miguel Ángel Doñamaría va ser clau en la jugada d'atac de Vikings al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Miguel Pardo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 234 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 32 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Miguel Petra estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Joanot Pericàs gairebé va marcar per a Vikings des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Miguel Pardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Simone Carminati va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vikings van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Maria Sellabona, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Petra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Saúl Maldonado de Vikings s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

ruiman

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, César Villa Fernández de ruiman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Villa Fernández es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Aires Augusto Calado es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sebastian Hupa.