Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INTER DE LA MUSA (48669) - AD Malansangre (438372) » 572567261: T50/J2/VI

Liga 572567261 Información oficial sobre el partido 572567261 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VI.936 (15254)

INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido 7 - 0 DreaM TeaM CoSLaDa Alineación oficial del equipo 'DreaM TeaM CoSLaDa' en el partido
Jair Rondón (16') 1 - 0
Juan Alfonso Granada (33') 2 - 0
Manuel Soroa (34') 3 - 0
Jair Rondón (73') 4 - 0
Nicolás Romero (86') 5 - 0
Manuel Soroa (89') 6 - 0
Florentino Illera (89') 7 - 0
INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido 7 - 0 DreaM TeaM CoSLaDa Alineación oficial del equipo 'DreaM TeaM CoSLaDa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido 9 - 0 DreaM TeaM CoSLaDa Alineación oficial del equipo 'DreaM TeaM CoSLaDa' en el partido
Tiene mala suerte 9.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INTER DE LA MUSA

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Jair Rondón va donar a INTER un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): INTER va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Alfonso Granada va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CoSLaDa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Soroa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del INTER es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 34.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): INTER va augmentar la diferència quan Jair Rondón no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Nicolás Romero va augmentar l'avantatge de INTER a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jair Rondón sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Manuel Soroa que, efectivament, va fer pujar el 6 - 0!
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de INTER pel centre va donar un gran resultat: el gol de Florentino Illera va posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Florentino Illera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de INTER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolás Romero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 217 Minuto 85 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Csaba Forrai que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Jair Rondón se'n va adonar i el va encarar al minut 85 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Bonnett.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paulo Cusanca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

DreaM TeaM CoSLaDa

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 祐弥 (Yuya) 浜野 (Hamano) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Enric Cros de CoSLaDa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 祐弥 (Yuya) 浜野 (Hamano) de CoSLaDa es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 14 (Lesión (no subst.)): Jesús Lazcano no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el CoSLaDa amb un home menys.