Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kasdam (1456737) - Vela Team F.C. (797460) » 572555373: T50/J1/VI

Liga 572555373 Información oficial sobre el partido 572555373 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VI.724 (15042)

kasdam Alineación oficial del equipo 'kasdam' en el partido 3 - 0 Vela Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vela Team F.C.' en el partido
Albert Gournay (25') 1 - 0
Albert Gournay (47') 2 - 0
Martino La Riba Llera (76') 3 - 0
kasdam Alineación oficial del equipo 'kasdam' en el partido 3 - 0 Vela Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vela Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kasdam Alineación oficial del equipo 'kasdam' en el partido 3 - 1 Vela Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Vela Team F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kasdam

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Albert Gournay va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de kasdam.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Albert Gournay va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Martino La Riba Llera va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 76 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Martino La Riba Llera es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Fernando LaMata de kasdam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Agimo Welkenraedt va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlos Talvas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Cañaveral de kasdam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vela Team F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Eli Geva quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Siro Tejada va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Daniel Gómez de Avellaneda es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.