Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fumetas (797735) - L'Entregu CF (492530) » 572552988: T50/J6/VI

Liga 572552988 Información oficial sobre el partido 572552988 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VI.681 (14999)

OIRAM FC Alineación oficial del equipo 'OIRAM FC' en el partido 0 - 3 Moulinoble Alineación oficial del equipo 'Moulinoble' en el partido
0 - 1 Gonzalo Muñoz (19')
0 - 2 Reinhart Priwall (33')
0 - 3 Andoni Parreño (39')
OIRAM FC Alineación oficial del equipo 'OIRAM FC' en el partido 0 - 3 Moulinoble Alineación oficial del equipo 'Moulinoble' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OIRAM FC Alineación oficial del equipo 'OIRAM FC' en el partido 0 - 1 Moulinoble Alineación oficial del equipo 'Moulinoble' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OIRAM FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del OIRAM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuele Setti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OIRAM van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Wojciech Waśniewski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 67. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Chlodwig Müldorf la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaak Federmann de OIRAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 3 (Lesión): OIRAM es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marc-Vivien Menougong no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Virgil Culea al camp.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Páll Svartafoss de OIRAM s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Moulinoble

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luigi Di Noto la va rematar Gonzalo Muñoz amb una magnífica volea que va fer pujar per a Moulinoble el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Reinhart Priwall va augmentar l'avantatge de Moulinoble a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andoni Parreño, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Khaleel Al-Harbi va estar a punt de posar per davant a Moulinoble amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Páll Svartafoss va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Guillermo Velasco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Moulinoble van sortir al contraatac al minut 68, però Gonzalo Muñoz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Khaleel Al-Harbi de Moulinoble va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Ruimán Girón Téllez de Moulinoble va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.