Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Utebo F C (1337735) - Snow_Kids (797629) » 572541173: T50/J5/VI

Liga 572541173 Información oficial sobre el partido 572541173 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VI.470 (14788)

Sudanell C.F. Alineación oficial del equipo 'Sudanell C.F.' en el partido 3 - 2 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
0 - 1 Unknown Player (13')
Unknown Player (25') 1 - 1
1 - 2 Unknown Player (43')
Unknown Player (43') 2 - 2
Unknown Player (84') 3 - 2
Sudanell C.F. Alineación oficial del equipo 'Sudanell C.F.' en el partido 3 - 2 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sudanell C.F. Alineación oficial del equipo 'Sudanell C.F.' en el partido 1 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sudanell C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Passat el minut 25 de joc, Juan Carlos Cegama facilitava les coses al Sudanell amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Jimmy Ordoñez després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Snow_Kids Joaquín Matas, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 2.
  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Frederich Kraemer no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 124 Minuto 84 (Gol de penalti): Sudanell va posar-se per davant 3 - 2 al minut 84, quan Frederich Kraemer va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Emilio Biorcio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sudanell que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Welsh va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sudanell Jimmy Ordoñez quasi marca al minut 39 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Carlos del Arroyo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sudanell va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emilio Biorcio va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sudanell va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Biorcio, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Biorcio de Sudanell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Keperin Altuarana de Sudanell amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Snow_Kids

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Florian Keesey quedar desmarcat i marcar per a Snow_Kids al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): George Philipsen de Snow_Kids, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Snow_Kids van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Joaquín Matas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cesarino Della Rossa.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krijn van der Staay de Snow_Kids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Snow_Kids, en Valentijn Bertens, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.