Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The MorningSingers (799920) - Stryper C.F (1416128) » 572539458: T50/J12/VI

Liga 572539458 Información oficial sobre el partido 572539458 en Hattrick

27.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 12 / VI.439 (14757)

The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 0 - 0 AD Alcobendas Alineación oficial del equipo 'AD Alcobendas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 3 - 0 AD Alcobendas Alineación oficial del equipo 'AD Alcobendas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The MorningSingers

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): MorningSingers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Fabian Katharinen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Roderich Pentzig arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): MorningSingers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Thiébaud va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter João Godinho.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a MorningSingers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julian Hilling, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Eduardo Calderón quasi marca en una jugada assajada de córner que Romain George havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kenny Vig de MorningSingers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): MorningSingers va fer una substitució al minut 83. Roderich Pentzig va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Flemming Bogh.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Roderich Pentzig no era cap impediment.

AD Alcobendas

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Alcobendas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Rudierd Odría va quedar-se sol davant el porter Josep Oltra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcobendas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Janno Nunberger des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Janno Nunberger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alcobendas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Adam Chow, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.