Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brancos CF (1437439) - CLAM ALMERIA (487997) » 572532901: T50/J11/VI

Liga 572532901 Información oficial sobre el partido 572532901 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / VI.322 (14640)

Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido 1 - 1 US FOGGIA BARÇA Alineación oficial del equipo 'US FOGGIA BARÇA' en el partido
Rafael Piñero (30') 1 - 0
1 - 1 Ferdinando Caffaro (54')
Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido 1 - 1 US FOGGIA BARÇA Alineación oficial del equipo 'US FOGGIA BARÇA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido 2 - 0 US FOGGIA BARÇA Alineación oficial del equipo 'US FOGGIA BARÇA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brancos CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Iván Sanmartín el va rematar Rafael Piñero amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Óscar Blanquer de Brancos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Óscar Montenegro al minut 3 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Amb 7 minuts disputats, Iván Sanmartín gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Piero Mangone va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Sergio Naves es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Brancos va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Óscar Montenegro va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mateo Goas va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Óscar Montenegro de Brancos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Sanmartín de Brancos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

US FOGGIA BARÇA

Goles Goles

  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Daniel Penzeş encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Ferdinando Caffaro només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): FOGGIA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Olivier Outrequin va anar a parar a les mans del porter.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Emanuel Hack quasi aconsegueix empatar per FOGGIA al minut 38, però Carlos Cerro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Emanuel Hack va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FOGGIA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Simon Wolf de FOGGIA hagués d'abandonar el terreny de joc. Marco Antonio Moya va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de FOGGIA Adnan Agolli va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Lozupone va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Stephen Melton, de FOGGIA, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. José Andrade el va substituir.