Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sarrianord CF (1587886) - Galáctic Star FC (1595369) » 572528829: T50/J14/VI

Liga 572528829 Información oficial sobre el partido 572528829 en Hattrick

10.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 14 / VI.249 (14567)

Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido 2 - 1 los COTT Alineación oficial del equipo 'los COTT' en el partido
Ignacio Garcés de los Fayos (34') 1 - 0
Slavcho Boykov (80') 2 - 0
2 - 1 Muzaffar Mamadaliev (82')
Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido 2 - 1 los COTT Alineación oficial del equipo 'los COTT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido 2 - 0 los COTT Alineación oficial del equipo 'los COTT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarrianord CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ignacio Garcés de los Fayos, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Slavcho Boykov va augmentar l'avantatge de Sarrianord a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Sarrianord per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Rodolf Pibernat va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Ildefonso Martínez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abdelouarith Slaoui va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marcelino Calvís va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Sarrianord ho intentava per la dreta per mitjà de Ildefonso Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Carlos Fortúnez de Sarrianord va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Beistegui de Sarrianord va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carlos Fortúnez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Slavcho Boykov, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

los COTT

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, COTT va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Muzaffar Mamadaliev va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): COTT van sortir al contraatac al minut 13, però Renaud Peiren va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Sebastián Labadía, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Himadas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de COTT a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marvin von Gerhardt va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ulises Riera de COTT es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Renaud Peiren, de COTT, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ulises Riera el va substituir.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Bradley Beerward no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ignacio Isaundariaga.