Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DR4GONS (1597664) - Blancafort (1335732) » 572515776: T50/J13/VI

Liga 572515776 Información oficial sobre el partido 572515776 en Hattrick

03.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VI.16 (14334)

Gusilus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gusilus F.C.' en el partido 2 - 1 Blancafort Alineación oficial del equipo 'Blancafort' en el partido
John Newbury (47') 1 - 0
Francesco Bonaldo (49') 2 - 0
2 - 1 Abdessalam Hassani (70')
Gusilus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gusilus F.C.' en el partido 2 - 1 Blancafort Alineación oficial del equipo 'Blancafort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gusilus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gusilus F.C.' en el partido 2 - 0 Blancafort Alineación oficial del equipo 'Blancafort' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusilus F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en John Newbury va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gusilus.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gusilus. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Francesco Bonaldo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Froila Serrano del Gusilus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Glen Souisa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Apostol Peshkopia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Alfrēds Altenbergs va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Ernas Kachnevičius es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Cyril Lenfant de Gusilus va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rosendo Barrañan va entrar en el seu lloc.

Blancafort

Goles Goles

  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Francesc Abdessalam Hassani va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Apostol Peshkopia va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Francesc van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Cyryl Nehring des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Chris Sinnott va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Francesc que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Francesc sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Abdessalam Hassani, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacint Forgas de Francesc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.