Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samarcanda (796758) - Cyrus Team (1433174) » 572513797: T50/J8/V

Liga 572513797 Información oficial sobre el partido 572513797 en Hattrick

30.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / V.237 (5750)

Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 2 - 5 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
0 - 1 Fabio Finsterwald (29')
0 - 2 Roberto Elgucena (31')
Jaume Rosell (32') 1 - 2
1 - 3 Fidel Oriol (37')
1 - 4 Vicent Chiva (77')
1 - 5 Nunu Juantorena (85')
Đinh Thế Tụng (86') 2 - 5
Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 2 - 5 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 2 - 1 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente Cartagena

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jaume Rosell, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Independiente.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Đinh Thế Tụng es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Independiente va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaume Rosell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Frechilla.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yiorgos Kavouris! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Yiorgos Kavouris no s'ho podia creure.

Cyrus Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Abdelwahhab Benslimane va pentinar un córner cap al segon pal que Fabio Finsterwald va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El porter de Cyrus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Roberto Elgucena va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fidel Oriol de Cyrus l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 37 de partit.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Vicent Chiva de Cyrus va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Nunu Juantorena va augmentar l'avantatge de Cyrus a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 10, un contraatac del Cyrus no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Dylan Furlong perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fernando Falera va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Milcíades De las Salas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Elgucena que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 87 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Dylan Furlong, de Cyrus, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Raúl Arbona Pastor el va substituir.