Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hermo F.C. (486086) - C.D.UNION 2 (794367) » 572511644: T50/J2/V

Liga 572511644 Información oficial sobre el partido 572511644 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / V.199 (5712)

Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 3 - 0 Vallekas Granada Alineación oficial del equipo 'Vallekas Granada' en el partido
Carlos Navarrete Tome (73') 1 - 0
Volodymyr Tymchishin (81') 2 - 0
Volodymyr Tymchishin (85') 3 - 0
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 3 - 0 Vallekas Granada Alineación oficial del equipo 'Vallekas Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 2 - 1 Vallekas Granada Alineación oficial del equipo 'Vallekas Granada' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hermo F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Carlos Navarrete Tome va donar a Hermo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hermo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Volodymyr Tymchishin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hermo a 3 - 0. Volodymyr Tymchishin va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Gregorio Borguetti del Hermo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hermo va ser a punt de marcar al minut 25, quan el seu jugador Adán Ereño va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Jiménez va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Wiktor Strupiński va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Gregorio Borguetti de Hermo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Tareq Youssfi, el jugador de Hermo va ser expulsat al minut 56.

Vallekas Granada

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Vallekas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo César Donoso va desviar el xut final de Juan Luis Cachola després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carlos José Cirera, jugador de Vallekas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 27. Rodolfo Pinilla, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): El jugador de Vallekas Gonzalo Colombi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paco Heredia va entrar en el seu lloc.