Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreo (119885) - Iceman Dükinho (1436791) » 572509859: T50/J2/V

Liga 572509859 Información oficial sobre el partido 572509859 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / V.167 (5680)

Los cerezos Alineación oficial del equipo 'Los cerezos' en el partido 1 - 0 Kaura Kiburanga Alineación oficial del equipo 'Kaura Kiburanga' en el partido
Hyo-Jin Lee (74') 1 - 0
Los cerezos Alineación oficial del equipo 'Los cerezos' en el partido 1 - 0 Kaura Kiburanga Alineación oficial del equipo 'Kaura Kiburanga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los cerezos Alineación oficial del equipo 'Los cerezos' en el partido 3 - 1 Kaura Kiburanga Alineación oficial del equipo 'Kaura Kiburanga' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,2 % 5,0 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los cerezos

Goles Goles

  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Corria el minut 74, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. cerezos s'avançava en el marcador després que en Hyo-Jin Lee xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hyo-Jin Lee de cerezos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Agustín Vas-Fillado que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Óscar Arnaz de cerezos no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Agustín Vas-Fillado de cerezos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Hyo-Jin Lee una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Alberto Olmos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Arnaz de cerezos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kaura Kiburanga

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Hermóxenes Ardaña va estar a punt de posar per davant a Kiburanga amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Honores va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Enric Carda de Kiburanga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.