Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malabo kings (1417706) - cazalegueño C.D. (118948) » 572508409: T50/J5/V

Liga 572508409 Información oficial sobre el partido 572508409 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / V.141 (5654)

Kantabros Alineación oficial del equipo 'Kantabros' en el partido 3 - 3 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
0 - 1 Unknown Player (28')
Unknown Player (38') 1 - 1
1 - 2 Unknown Player (54')
Unknown Player (59') 2 - 2
Unknown Player (75') 3 - 2
3 - 3 Unknown Player (80')
Kantabros Alineación oficial del equipo 'Kantabros' en el partido 3 - 3 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kantabros Alineación oficial del equipo 'Kantabros' en el partido 4 - 0 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kantabros

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kantabros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Ruperto Obregón en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Ruperto Obregón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kantabros, Llàtzer Golobardes, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 75 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mihai-Adrian Riţă llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Amela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Kantabros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Siegfried Bleibinhaus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Siegfried Bleibinhaus va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Amantin Stefa per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihai-Adrian Riţă de Kantabros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jordi Amela, que no va rendir al seu nivell habitual.

cazalegueño C.D.

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jozias Poetermans va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Bjørn Samuelsen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Dani Enguídanos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): cazalegueño van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 80, quan Sverre Brekke va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): cazalegueño van sortir al contraatac al minut 41, però Bjørn Samuelsen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): Dani Enguídanos semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.