Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amanatidis de setubal (439640) - Tropezón de Tanos (800148) » 572500870: T50/J11/V

Liga 572500870 Información oficial sobre el partido 572500870 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / V.6 (5519)

amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 1 - 0 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
Héctor Ruiz García (59') 1 - 0
amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 1 - 0 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 2 - 0 Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amanatidis de setubal

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Corria el minut 59 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Héctor Ruiz García, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): amanatidis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Yagüe Amengual va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ginés Cornejo.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Samuel Motaj arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ignacio Yagüe Amengual del amanatidis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Guillem Giró va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Robert Whelan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ginés Cornejo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rini Eshuys de amanatidis es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Tropezón de Tanos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tropezón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Villalba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ignacio Yagüe Amengual, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a amanatidis, però Naïm Fakiri no va poder encertar el xut.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Tropezón van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Manel Rubio Baños va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tropezón, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Francisco Sáez Oliván va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.