Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lucer (122646) - RSD Borraxuzos (1368705) » 572500088: T50/J11/IV

Liga 572500088 Información oficial sobre el partido 572500088 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / IV.56 (3479)

lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 1 - 2 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
Eduard Tahrinský (28') 1 - 0
1 - 1 Romeu da Costa (70')
1 - 2 Romeu da Costa (76')
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 1 - 2 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 0 - 1 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lucer

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 28 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Eduard Tahrinský. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giovanbattista Spaggiari va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Ezequiel Irimo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Fausto Grande va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de lucer que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Jinne Woudwijk de lucer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando García de Alcaraz de lucer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Sören Marienfelde es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Baños.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fausto Grande no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

RSD Borraxuzos

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del lucer. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Romeu da Costa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Borraxuzos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 70.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Borraxuzos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Romeu da Costa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Borraxuzos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 張 (Zhang) 光龍 (Guanglong), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hamisi Angara va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Rafah Shaan es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Hamisi Angara, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.