Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SUM Team (1416004) - Badmotorfinger (1437866) » 572499681: T50/J8/IV

Liga 572499681 Información oficial sobre el partido 572499681 en Hattrick

30.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / IV.49 (3472)

Bilbo Handia Alineación oficial del equipo 'Bilbo Handia' en el partido 2 - 0 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
Javier Garre (39') 1 - 0
Gev Barda (78') 2 - 0
Bilbo Handia Alineación oficial del equipo 'Bilbo Handia' en el partido 2 - 0 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bilbo Handia Alineación oficial del equipo 'Bilbo Handia' en el partido 4 - 0 Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido
Tiene mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbo Handia

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Javier Garre va donar a Handia un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Handia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gev Barda va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Handia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ioan-Gabriel Todoran ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Aykut Alkım, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kas de Lieme de Handia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): En Javier Garre va llançar un penal al minut 61. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Javier Garre, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Handia va fer una substitució al minut 84. Maciej Żugaj va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Giuseppe Amati.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Rafael Falcón, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Badmotorfinger

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Badmotorfinger van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Tullio Cosini des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Badmotorfinger va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Horea Buţu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Badmotorfinger sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patricio José Hasper, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juraj Malina de Badmotorfinger es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juraj Malina va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Badmotorfinger va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Pierpaolo Zordan estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.