Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperio Vetusto C.F. (435594) - Madreñas United (48062) » 572497484: T50/J2/IV

Liga 572497484 Información oficial sobre el partido 572497484 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / IV.10 (3433)

C.F.Barcelona Alineación oficial del equipo 'C.F.Barcelona' en el partido 3 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
0 - 1 Àlex Capella (15')
Friðleifur Geirsson (25') 1 - 1
Ixaka Oiartzun (70') 2 - 1
Friðleifur Geirsson (72') 3 - 1
C.F.Barcelona Alineación oficial del equipo 'C.F.Barcelona' en el partido 3 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F.Barcelona Alineación oficial del equipo 'C.F.Barcelona' en el partido 4 - 1 Madreñas United Alineación oficial del equipo 'Madreñas United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Barcelona

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Friðleifur Geirsson va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 25.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Ixaka Oiartzun va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CFB, al minut 70. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Friðleifur Geirsson de CFB va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ofelio González Frías va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Jaime Plaza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Ferran Veny va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Wiesław Szefler que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Sami Hamouchi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): CFB per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 63, quan Roger Barberà va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): CFB va fer una substitució al minut 13. Teodosio Sanz-Vitores va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roger Barberà.

Madreñas United

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Madreñas va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauro Calatañazor, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Àlex Capella que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Josep Antoni Freixa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Luis Falcón de Madreñas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 58, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Javier Ángel Hemerando va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.