Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eagles C.F. (48887) - youth barcelona (794741) » 572496279: T50/J11/III

Liga 572496279 Información oficial sobre el partido 572496279 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / III.4 (3411)

Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 0 - 0 Unión Asics Alineación oficial del equipo 'Unión Asics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 0 - 2 Unión Asics Alineación oficial del equipo 'Unión Asics' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eagles C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Eagles van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 3 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Simone Parisotto, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Antti Kangas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Unión Asics

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Unión va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Andrea Garattoni va quedar-se sol davant el porter Massin Bounouar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Unión va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Massin Bounouar va desviar el xut final de Andrea Garattoni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Joan Texidor va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Harrison Studebaker va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Alvarado Lasalde va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Joan Texidor al minut 79 semblava entrar, però Massin Bounouar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Josep Maria Sastrada s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Unión Alejandro Uzbertiz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ramón Selva va entrar en el seu lloc.