Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Zulo (989791) - alhambra f.c (797689) » 568617015: T49/R5

Copa 568617015 Información oficial sobre el partido 568617015 en Hattrick

16.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 5

El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 4 - 6 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 3 - 0 alhambra f.c Alineación oficial del equipo 'alhambra f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Zulo

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zulo va ser José Arteta.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Zulo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Frontín va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Zulo prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Marin-Gabriel Motocu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bjørn Johnstad va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Zulo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdelouadoud Bensa-Id va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Zulo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 107, quan Jesús Yagüe va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): En Marin-Gabriel Motocu va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Guillem Damunt va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zulo Tanausú Quevedo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Arteta de Zulo anava molt fort i col·locat però David Bombeli no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Abdelouadoud Bensa-Id xutant per a Zulo va fer anar la pilota just on la volia, però David Bombeli, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

alhambra f.c

Goles Goles

  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors de alhambra no defallien en cap moment. Producte d'això, en Yehoshua Snitkovsky va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Marius Toma que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): 张 (Zhang) 福邦 (Fubang) va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Yehoshua Snitkovsky va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Al minut 104 de partit, Yehoshua Snitkovsky quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de alhambra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en İskender Hasbi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 103 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en İskender Hasbi ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de alhambra, Witold Trojnacki, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de alhambra, Pablo Andrés Quintero, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillem Damunt. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de alhambra Ari-Pekka Ruutikainen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillem Damunt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En David Bombeli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a alhambra.