Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabrica de tontos (1592038) - Magic Team. (1597134) » 558941020: T49/J13/X

Liga 558941020 Información oficial sobre el partido 558941020 en Hattrick

14.05.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / X.937 (97020)

Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 4 - 0 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Simón Valiente Caballer (32') 1 - 0
Simón Valiente Caballer (42') 2 - 0
Seran Marín (80') 3 - 0
Simón Valiente Caballer (87') 4 - 0
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 4 - 0 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido 4 - 1 Magic Team. Alineación oficial del equipo 'Magic Team.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Simón Valiente Caballer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fabrica va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Simón Valiente Caballer, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Seran Marín va incrementar l'avantatge de Fabrica amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): Vitoriano Baloira va deixar patent la seva inexperiència al minut 87, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Simón Valiente Caballer va marcar sense oposició, posant el marcador a 4 - 0 per a Fabrica.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Fabrica va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marcos Porras en un 1 contra 1 amb el porter Felipe Bombín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Seran Marín, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Soares de Fabrica es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Simón Valiente Caballer no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Orlando Fernández Navarrete ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Magic Team.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Raúl Melgarejo que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Magic van pujar a rematar. Però en Raúl Melgarejo la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Magic van seguir progressant per la banda dreta. Enrique Salas va tenir la seva oportunitat al minut 78, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Dacio Maldonado quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Luis Gauca va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 254 Minuto 83 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Magic i el va llençar en Raúl Melgarejo, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Emilio Bethencourt de Magic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Luis Muñoz Hidalgo ocupà el lloc d'en Paco Ronda al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Magic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.