Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) - Fabrica de tontos (1592038) » 558941017: T49/J11/X

Liga 558941017 Información oficial sobre el partido 558941017 en Hattrick

30.04.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / X.937 (97020)

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 4 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
0 - 1 Fernando Pozuelo (37')
Jesús Iramain (38') 1 - 1
1 - 2 Guillermo Richart (50')
1 - 3 César Guzmán Zarpas (60')
1 - 4 Simón Valiente Caballer (73')
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 1 - 4 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido 2 - 3 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,2 % 45,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 38. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jesús Iramain va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramon Bigaire va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): SAD.TENERIFE_CADIZ- per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan José María Buenaventura va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Sanz Mateo de SAD.TENERIFE_CADIZ- amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Santaballa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Quique Molero ocupà el lloc d'en Ramon Bigaire al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de SAD.TENERIFE_CADIZ- quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fabrica va ser finalitzada des de l'esquerra per Fernando Pozuelo al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Guillermo Richart es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En César Guzmán Zarpas va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Simón Valiente Caballer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Paco Sanz Mateo per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 4

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Simón Valiente Caballer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rubén Soares. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Guzmán Zarpas de Fabrica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones