Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karagounis (773538) - Fabrica de tontos (1592038) » 558940998: T49/J7/X

Liga 558940998 Información oficial sobre el partido 558940998 en Hattrick

02.04.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / X.937 (97020)

Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 2 - 3 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Francisco Honesto (32') 1 - 0
1 - 1 Simón Parias (35')
1 - 2 Simón Parias (61')
1 - 3 Seran Marín (66')
Francisco Honesto (83') 2 - 3
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 2 - 3 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 5 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karagounis

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Karagounis contenien la respiració mentre en Francisco Honesto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Karagounis va acabar amb la pilota als peus de Francisco Honesto que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Karagounis van sortir al contraatac al minut 37, però Adolfo Gayones va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Alejandro Fernández-Savater del Karagounis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Karagounis va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Gilberto Poyales va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Karagounis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fortunato Baños de Molgas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aniano García de Karagounis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34 de partit, el jugador Tomeu Almacelles de Karagounis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Simón Parias va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 35.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Fabrica va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 61. Simón Parias va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Passaven 66 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Seran Marín va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Simón Parias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Agostino Irigoyen de Fabrica, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fabrica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de César Guzmán Zarpas, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Guillermo Richart de Fabrica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones