Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miniworkd Madrid (434239) - Celtic Hospitalet (49086) » 558940971: T49/J1/X

Liga 558940971 Información oficial sobre el partido 558940971 en Hattrick

20.02.2016 14:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / X.937 (97020)

Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 5 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Eliseo Iterbio (16') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Ruiz de Castilla (17')
Sergio Fovi (20') 2 - 1
Fernando Gaiztarro (50') 3 - 1
Javier Ruiz de Galarreta (63') 4 - 1
Tito Palacios (82') 5 - 1
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 5 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido 6 - 2 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miniworkd Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Eliseo Iterbio, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Sergio Fovi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Miniworkd.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hospi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fernando Gaiztarro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Miniworkd es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 50.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Miniworkd va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Javier Ruiz de Galarreta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tito Palacios, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Miniworkd.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Martín Villalba, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Bernardo Madruga Martín de Miniworkd va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Iguíñiz de Miniworkd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En Jesús Antonio Monge ocupà el lloc d'en Rafael Salvador al 11 minuts, dos minuts després que el jugador de Miniworkd quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Bernardo Madruga Martín de Miniworkd va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Revuelta va prendre el seu rol al minut 62.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 160 Minuto 17 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Alejandro Ruiz de Castilla va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 17: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hospi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Helenio Monte, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ángel Montalvo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomàs Bartrolí.