Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Inter Zorroza (1430355) - Norus (486138) » 558725216: T49/J4/VIII

Liga 558725216 Información oficial sobre el partido 558725216 en Hattrick

12.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VIII.1180 (178723)

FC Inter Zorroza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorroza' en el partido 2 - 2 SinCopas Alineación oficial del equipo 'SinCopas' en el partido
Arturo Iniesto (23') 1 - 0
Marc Caubet (27') 2 - 0
2 - 1 Daniel Orriols (40')
2 - 2 Xabi Arana (74')
FC Inter Zorroza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorroza' en el partido 2 - 2 SinCopas Alineación oficial del equipo 'SinCopas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Inter Zorroza Alineación oficial del equipo 'FC Inter Zorroza' en el partido 2 - 1 SinCopas Alineación oficial del equipo 'SinCopas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Inter Zorroza

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Zorroza prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Arturo Iniesto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zorroza. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marc Caubet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Echerreaga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Carlos Villabona va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 65 de joc.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Echerreaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Caubet va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Eduardo Rengel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bertomeu Bros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Zorroza va fer una substitució al minut 39. Emilio Miranda va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Haritzeder Sorozar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Conrat Gudar que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

SinCopas

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): SinCopas van mostrar una bona compenetració quan al minut 40 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Daniel Orriols va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xabi Arana de SinCopas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Mateu Iúca va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Desiderio Moncada va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Alemparte de SinCopas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Orriols de SinCopas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Mateu Iúca de SinCopas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Xabi Arana no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Mateu Iúca tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.