Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penny Lane F.C (1579474) - Cebolletas Returns (487120) » 558661099: T49/J6/VIII

Liga 558661099 Información oficial sobre el partido 558661099 en Hattrick

26.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VIII.35 (53836)

Saint Andrews S.C. Alineación oficial del equipo 'Saint Andrews S.C.' en el partido 0 - 6 Cebolletas Returns Alineación oficial del equipo 'Cebolletas Returns' en el partido
0 - 1 Sergio Viyuela (19')
0 - 2 Maxim Rusescu (26')
0 - 3 Maxim Rusescu (37')
0 - 4 Maxim Rusescu (40')
0 - 5 Ignacio Rodríguez Mazo (41')
0 - 6 Rowan Nicholas (50')
Saint Andrews S.C. Alineación oficial del equipo 'Saint Andrews S.C.' en el partido 0 - 6 Cebolletas Returns Alineación oficial del equipo 'Cebolletas Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Saint Andrews S.C. Alineación oficial del equipo 'Saint Andrews S.C.' en el partido 0 - 9 Cebolletas Returns Alineación oficial del equipo 'Cebolletas Returns' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saint Andrews S.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pepe Díaz-Aguado de Andrews va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alberto Guzmán Ibáñez es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Grzegorz Serocki es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Díaz-Aguado de Andrews amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Antonio París no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Luis Orozco.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Pepe Díaz-Aguado va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Andrews estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Cebolletas Returns

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergio Viyuela va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 19.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Maxim Rusescu va augmentar l'avantatge de Cebolletas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cebolletas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Maxim Rusescu es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Maxim Rusescu de Cebolletas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Ignacio Rodríguez Mazo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Rowan Nicholas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 6 per a Cebolletas.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Cebolletas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ignacio Rodríguez Mazo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Julià Salvi va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Grzegorz Serocki que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Rodríguez Mazo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Rodríguez Mazo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alfredo Mendia s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Ignacio Cangas de Cebolletas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.