Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Libertas San Fernando (994990) - Gothic Haunts (1436719) » 558659680: T49/J14/VIII

Liga 558659680 Información oficial sobre el partido 558659680 en Hattrick

21.05.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / VIII.9 (53810)

Salgueiriños C.F. Alineación oficial del equipo 'Salgueiriños C.F.' en el partido 2 - 1 Mariscos Recio F.C. S.A.D Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C. S.A.D' en el partido
Marcelino Barrero (16') 1 - 0
1 - 1 Chulián Rubio de Tejada (52')
Quiriaco Mingorance (66') 2 - 1
Salgueiriños C.F. Alineación oficial del equipo 'Salgueiriños C.F.' en el partido 2 - 1 Mariscos Recio F.C. S.A.D Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C. S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salgueiriños C.F. Alineación oficial del equipo 'Salgueiriños C.F.' en el partido 1 - 3 Mariscos Recio F.C. S.A.D Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C. S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salgueiriños C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salgueiriños van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcelino Barrero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passats 66 minuts, Quiriaco Mingorance, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Salgueiriños es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Adrián Serrano gairebé va marcar per a Salgueiriños des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antoni Pidelaserra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Batista Sáenz Baroja, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Nacho Rambaud. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Mariscos Recio F.C. S.A.D

Goles Goles

  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 52. L'anotador per Mariscos va ser Chulián Rubio de Tejada, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Carlos García-Puerta va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Pablo Naranjo Villa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Foica va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Nuño Martín Aldea va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Antonio Foica va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chulián Rubio de Tejada de Mariscos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Pablo Naranjo Villa de Mariscos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rossend Condom de Mariscos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Filiberto Irogarte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.