Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOLOSA CF (1417067) - Cíes Wolves FC (796768) » 558659081: T49/J4/VII

Liga 558659081 Información oficial sobre el partido 558659081 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.1023 (39059)

pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 5 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
0 - 1 Lolo Cuns (4')
Cristino Rubio Paz (29') 1 - 1
Adrian Van Landuyt (38') 2 - 1
Jacinto Jabariego (50') 3 - 1
Jacinto Jabariego (65') 4 - 1
Adrian Van Landuyt (82') 5 - 1
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 5 - 1 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido 4 - 0 Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pardillo f. c.

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Giampiero Tosto és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Cristino Rubio Paz perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Adrian Van Landuyt. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): pardillo va aconseguir el 3 - 1 quan Jacinto Jabariego va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Wolves. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jacinto Jabariego la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del pardillo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 65.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de pardillo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Adrian Van Landuyt augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): pardillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abdoullah Sghir ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Giampiero Tosto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Adrian Van Landuyt gairebé va marcar per a pardillo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raúl Sáinz Diez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Van Landuyt.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Remón de pardillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Cristino Rubio Paz de pardillo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adrian Van Landuyt va prendre el seu rol al minut 35.

Cíes Wolves FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Lolo Cuns va posar els visitants Wolves per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sergio Rodríguez va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Eero Hakakoski va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Edilio Capanna no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones