Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.Toho (1367743) - REAL MADRIDN (1461479) » 558655964: T49/J9/VII

Liga 558655964 Información oficial sobre el partido 558655964 en Hattrick

16.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VII.967 (39003)

R.C.Toho Alineación oficial del equipo 'R.C.Toho' en el partido 4 - 0 panteras azules Alineación oficial del equipo 'panteras azules' en el partido
Miguel García de Cárdenas (29') 1 - 0
Miguel García de Cárdenas (47') 2 - 0
Alejandro Arango (67') 3 - 0
Clément Basson (89') 4 - 0
R.C.Toho Alineación oficial del equipo 'R.C.Toho' en el partido 4 - 0 panteras azules Alineación oficial del equipo 'panteras azules' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.Toho Alineación oficial del equipo 'R.C.Toho' en el partido 2 - 0 panteras azules Alineación oficial del equipo 'panteras azules' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.Toho

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Miguel García de Cárdenas va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de R.C.Toho i marcant el 1 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, R.C.Toho va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miguel García de Cárdenas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip R.C.Toho va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Arango va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del R.C.Toho van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Clément Basson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Clément Basson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Jerzy Balcerowski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Jerzy Balcerowski gairebé va marcar per a R.C.Toho des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Georgi Hristov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Carles Enric Gayola va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jerzy Balcerowski de R.C.Toho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Arango es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harry Husa de R.C.Toho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Jerzy Balcerowski va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de R.C.Toho es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

panteras azules

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de panteras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gonzalo Reales, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de panteras, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Jaizkibel Ergi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Artze Igartzabal de panteras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.