Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - EspVCF (1433666) » 558654570: T49/J10/VII

Liga 558654570 Información oficial sobre el partido 558654570 en Hattrick

23.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VII.942 (38978)

Marcon FC Alineación oficial del equipo 'Marcon FC' en el partido 1 - 0 Visura F.C. Alineación oficial del equipo 'Visura F.C.' en el partido
Andrej Januščák (85') 1 - 0
Marcon FC Alineación oficial del equipo 'Marcon FC' en el partido 1 - 0 Visura F.C. Alineación oficial del equipo 'Visura F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marcon FC Alineación oficial del equipo 'Marcon FC' en el partido 1 - 1 Visura F.C. Alineación oficial del equipo 'Visura F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcon FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Marcon contenien la respiració mentre en Andrej Januščák s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Žarko Vukić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juan Luis Rueda va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Clément Peltier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Luis Rueda de Marcon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clément Peltier de Marcon es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Alberto Duque.

Visura F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Olexiy Honiy va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Visura va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Henrico Panthen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Visura van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de John Mantenuto des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): John Mantenuto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fábio Matoso, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Henrico Panthen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Visura es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Olexiy Honiy no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Clemente Ramos al camp.