Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ultra Suima (1335602) - A.S. SAN MIGUEL LABORAL (487290) » 558654569: T49/J10/VII

Liga 558654569 Información oficial sobre el partido 558654569 en Hattrick

23.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VII.942 (38978)

cobretis Alineación oficial del equipo 'cobretis' en el partido 0 - 3 A.S. SAN MIGUEL LABORAL Alineación oficial del equipo 'A.S. SAN MIGUEL LABORAL' en el partido
0 - 1 Fernando Fernández Madrigal (33')
0 - 2 Ermegildo Nosti (34')
0 - 3 Gert Ulleweit (47')
cobretis Alineación oficial del equipo 'cobretis' en el partido 0 - 3 A.S. SAN MIGUEL LABORAL Alineación oficial del equipo 'A.S. SAN MIGUEL LABORAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cobretis Alineación oficial del equipo 'cobretis' en el partido 0 - 2 A.S. SAN MIGUEL LABORAL Alineación oficial del equipo 'A.S. SAN MIGUEL LABORAL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cobretis

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, George Iancovici es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ricardo Garin.

A.S. SAN MIGUEL LABORAL

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, LABORAL es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Fernández Madrigal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ermegildo Nosti, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cobretis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gert Ulleweit la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LABORAL es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Lamberto Torreiro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Parrael, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gert Ulleweit va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Gregorio de LABORAL, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Pietro Verzì, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LABORAL va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Fernando Fernández Madrigal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fernando Fernández Madrigal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Pietro Verzì semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.