Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - Adancillos f.c (1432461) » 558654552: T49/J6/VII

Liga 558654552 Información oficial sobre el partido 558654552 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.942 (38978)

Marcon FC Alineación oficial del equipo 'Marcon FC' en el partido 4 - 1 R.C.D Quarzo Alineación oficial del equipo 'R.C.D Quarzo' en el partido
Carlos Alberto Duque (27') 1 - 0
Carlos Alberto Duque (29') 2 - 0
2 - 1 Ernest Walkusz (67')
Donato Zazo (77') 3 - 1
Antonio Bigolin (89') 4 - 1
Marcon FC Alineación oficial del equipo 'Marcon FC' en el partido 4 - 1 R.C.D Quarzo Alineación oficial del equipo 'R.C.D Quarzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marcon FC Alineación oficial del equipo 'Marcon FC' en el partido 3 - 1 R.C.D Quarzo Alineación oficial del equipo 'R.C.D Quarzo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcon FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Carlos Alberto Duque ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Marcon es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Carlos Alberto Duque de Marcon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marcon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Donato Zazo va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Bigolin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Alberto Duque va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Kruno Maračić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Žarko Vukić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marcon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Luis Rueda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Juan Luis Rueda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Kruno Maračić va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Clément Peltier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kruno Maračić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Clément Peltier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R.C.D Quarzo

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Quarzo van mostrar una bona compenetració quan al minut 67 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ernest Walkusz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Quarzo Edward Babula quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mário da Cruz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Angel Donchev quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Fábio Matoso va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Angel Donchev ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Peter Kvam després que el jugador de Quarzo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.