Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GETAFE CFE (989377) - Güelin Taun (120027) » 558649607: T49/J1/VII

Liga 558649607 Información oficial sobre el partido 558649607 en Hattrick

20.02.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VII.854 (38890)

Rayo pumarin Alineación oficial del equipo 'Rayo pumarin' en el partido 1 - 3 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
0 - 1 Zygfryd Łukasik (18')
0 - 2 Adolfo Nunes (36')
0 - 3 José Carlos Gobán (39')
Diego Fresneda (73') 1 - 3
Rayo pumarin Alineación oficial del equipo 'Rayo pumarin' en el partido 1 - 3 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo pumarin Alineación oficial del equipo 'Rayo pumarin' en el partido 1 - 1 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo pumarin

Goles Goles

  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Diego Fresneda de pumarin va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): pumarin va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Asimakis Kizeridis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Güelin Taun

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Zygfryd Łukasik al minut 18 va permetre a Güelin prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pumarin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adolfo Nunes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Güelin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 36.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): Floyd Vermeij va deixar patent la seva inexperiència al minut 39, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i José Carlos Gobán va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 3 per a Güelin.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Zygfryd Łukasik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Güelin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adolfo Nunes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Adolfo Nunes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Güelin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Güelin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Albino Bertesina va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42 en 紘一 (Koichi) 田丸 (Tamaru) va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de Güelin, en José María Prados, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.