Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vask (1335292) - Helade Atletico (775278) » 558646616: T49/J10/VII

Liga 558646616 Información oficial sobre el partido 558646616 en Hattrick

23.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VII.800 (38836)

Deltebre Alineación oficial del equipo 'Deltebre' en el partido 1 - 5 Hedesi's Team Alineación oficial del equipo 'Hedesi's Team' en el partido
0 - 1 Sebastian Höpke (19')
0 - 2 Davyd Pshenichnykh (28')
Blahoslav Macas (47') 1 - 2
1 - 3 Víctor Manuel Cuñada (51')
1 - 4 Davyd Pshenichnykh (61')
1 - 5 Carlos José Albach (81')
Deltebre Alineación oficial del equipo 'Deltebre' en el partido 1 - 5 Hedesi's Team Alineación oficial del equipo 'Hedesi's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deltebre Alineación oficial del equipo 'Deltebre' en el partido 0 - 2 Hedesi's Team Alineación oficial del equipo 'Hedesi's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deltebre

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Deltebre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Blahoslav Macas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Lesiones Lesiones

Hedesi's Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Lubomír Šafář encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Sebastian Höpke només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Davyd Pshenichnykh de Hedesis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Manuel Cuñada va augmentar l'avantatge de Hedesis a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Davyd Pshenichnykh va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Hedesis.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Carlos José Albach va augmentar l'avantatge de Hedesis a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Hedesis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Heino Taaning va desviar el xut final de Sebastian Höpke després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Queco Artigas va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sebastian Höpke al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Onofrio Graciani va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 68. En Queco Artigas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kurtas Karaliukas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Heino Taaning va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Sebastian Höpke que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Queco Artigas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Nikolai Graulund es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Onofrio Graciani.