Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bogotazo F. C. (797881) - jirinays (313804) » 558618429: T49/J5/VII

Liga 558618429 Información oficial sobre el partido 558618429 en Hattrick

19.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VII.297 (38333)

Bogotazo F. C. Alineación oficial del equipo 'Bogotazo F. C.' en el partido 1 - 2 jirinays Alineación oficial del equipo 'jirinays' en el partido
0 - 1 Raúl Vallejo (33')
0 - 2 Felipe Berategui (75')
Gheorghe Mihălescu (77') 1 - 2
Bogotazo F. C. Alineación oficial del equipo 'Bogotazo F. C.' en el partido 1 - 2 jirinays Alineación oficial del equipo 'jirinays' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bogotazo F. C. Alineación oficial del equipo 'Bogotazo F. C.' en el partido 2 - 1 jirinays Alineación oficial del equipo 'jirinays' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bogotazo F. C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Jeff van Alphen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gheorghe Mihălescu, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, José Barral va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Telamonas Sakelaridis va estar a punt d'empatar per a Bogotazo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Losada Pastor va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Bogotazo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Gheorghe Mihălescu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Pio Cinquini de Bogotazo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jeff van Alphen de Bogotazo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

jirinays

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raúl Vallejo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Felipe Berategui va augmentar l'avantatge de jirinays a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): jirinays van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Miguel Castellote des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11 en Pierre Toro Coronado va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Jesús María Vandoma va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): jirinays va fer una substitució al minut 30. Luis Iñiguez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Losada Pastor.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jesús María Vandoma, que no va rendir al seu nivell habitual.