Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA MASIA C.F. (1583437) - Humauak C.F. (438308) » 558593409: T49/J8/VI

Liga 558593409 Información oficial sobre el partido 558593409 en Hattrick

09.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VI.874 (15192)

Praklin Alineación oficial del equipo 'Praklin' en el partido 1 - 0 Humauak C.F. Alineación oficial del equipo 'Humauak C.F.' en el partido
Tullio Dalla Sega (38') 1 - 0
Praklin Alineación oficial del equipo 'Praklin' en el partido 1 - 0 Humauak C.F. Alineación oficial del equipo 'Humauak C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Praklin Alineación oficial del equipo 'Praklin' en el partido 1 - 2 Humauak C.F. Alineación oficial del equipo 'Humauak C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Praklin

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Tullio Dalla Sega. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Stefano Carmellini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Praklin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Marcello Izzi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valentin Zhivilov va rematar alt.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iván Seras Valiente al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stefano Carmellini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Praklin Kévin Chupin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Benjamin Nubert va entrar en el seu lloc.

Humauak C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Georgi Panagonov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Humauak van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Georgi Panagonov no va ser gens encertat.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Humauak va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raúl Galbarriatu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kirill Beynarovich va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mihai Vâja des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Makhtar Dieng.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Olexandr Stepanenko de Humauak va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Georgi Panagonov de Humauak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.